Německý supertalent baví fanoušky. Co dovede nový král žonglování se žvýkačkou?

Před lety obletěl svět žvýkačkový trik Mesuta Özila, nedávno zase pobavil Dimitri Payet. Po jejich vzoru se nyní dostala pozornost i nadějnému záložníkovi Borussie Dormund Felixu Passlackovi.

Ten předvedl trik se žvýkačkou v zápase druhého kola německého poháru proti Unionu Berlín. Na rozdíl od dvou zmíněných hvězd ale Passlackův kousek málem skončil fiaskem!

Se žvýkačkou udělal Passlack několik ladných nožiček a nártem se ji snažil vrátit zpět do úst. Jenže zrada! Gumová hmota mu dopadla pouze na bradu a tak musel pokračovat v žonglování.

Když už se zdálo, že žvýkačku zakopl do ztracena, rychle ji zase zkrotil a přesným nákopem ji také vrátil do úst. Fantastické!

Zatímco mimo hru panovala mezi hráči Borussie očividně pohoda, na hřišti už to tak slavné nebylo – s druholigovým Unionem vydřel slavnější klub výhru 2:1 až po pokutových kopech.

Jak se bude dařit Dortmundu v sobotním ligovém zápase proti Schalke můžete sledovat živě prostřednictvím O2 TV.

[blog_program_info id=“9649873″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: 101greatgoals.com  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru