Jste simulanti, vzkazuje hráčům Barcelony šéf La Ligy! Na který incident poukazuje?

Lionel Messi rozhodl gólem z penalty v nastaveném čase o vítězství Barcelony ve Valencii 3:2.

[blog_program_info id=“9639872″]

Jeho radost však vyprovokovala domácí fanoušky, kteří na trávník hodili plastovou lahev s vodou, jež zasáhla útočníka Neymara:

Klub z Valencie musí zaplatit pokutu ve výši 1500 eur, disciplinárka však zároveň napomenula i fotbalisty hostujícího celku.

Hned několik fotbalistů Barcelony se totiž teatrálně skácelo k zemi, což vadí prezidentu ligy a rovněž členům exekutivy řídícího orgánu nejvyšší španělské fotbalové soutěže.

Valencia Barcelona

Valencia vs. Barcelona

„Některá gesta a činy ze strany hráčů FC Barcelona při oslavě vítězného gólu nebyly adekvátní. Fotbalisté simulovali zranění bez toho, aby je trefil jakýkoliv předmět. Tito hráči jsou vzory pro miliony dětí. Pokud by mě moje dítě vidělo tahle simulovat zranění, cítil bych se trapně,“ citoval deník AS prezidenta La Ligy Javiera Tebase.

Zástupci katalánského velkoklubu okamžitě reagovali a obrátili se na správní sportovní soud. „Veřejná vyhlášení členů komise jsou neakceptovatelná. Zbytečně zvyšují napětí místo toho, aby přispěla k jeho zmírnění,“ konstatoval prezident FC Barcelona Josep Bartomeu.

[blog_poll_start][poll id=“388″][blog_poll_end]

[blog_program_info id=“9639872″]

Foto: Reuters, Twitter  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru