Nesmrdíš, kámo? Anglický sudí Dean se postaral o nejdivnější moment sezony!

Mike Dean už v kariéře pískal finále FA Cupu, Ligového poháru i mezinárodní zápasy. Takovéto momenty však všechny jeho úspěchy zastiňují. Zkrátka proto, že jsou tak… DIVNÉ.

Fanoušci na Twitteru hojně sdílejí video z nástupu před pohárovým utkáním mezi Manchesterem United a Manchesterem City (1:0).

„Mike Dean zná vaši vůni v každém okamžiku.“

Je to nepochopitelné, ale ještě před výkopem bitvy mezi oběma manchesterskými celky (kterou nakonec jediným gólem rozhodl Juan Mata) se sudí Dean naklonil ke svému asistentovi, aby si čichl k jeho dresu. A poté předvedl svou slavnou obličejovou grimasu.

Co to má znamenat???

[blog_program_info id=“9639777″]

Trpí snad anglický sudí podobnou úchylkou jako německý reprezentační kouč Joachim Löw?

Nebo je to prostě jen další z jeho neuvěřitelných excesů?

Mike Dean je totiž velmi emotivní sudí – jednou signalizoval výhodu Tottenhamu tak vášnivě, jako kdyby následný gól sám vstřelil. A poté se navíc radoval:

[fve]https://youtu.be/StRVqK7xgw4[/fve]

Jindy si zase jen tak poskočí nervozitou nebo po zkažené akci nevěřícně zavrtí hlavou. Tentokrát posunul laťku ještě výše.

[blog_program_info id=“9639777″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: reprovideo  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru