Z vítěze Stanley Cupu se stal taxikář! Dobrovolně! Co ho k tomu vedlo?

Miku Commodorovi je teprve 36 let, s hokejem už ale skončil před dvěma lety. Od té doby měl hodně volného času a jelikož nemá přítelkyni ani děti, často ho trávil pouze dvěma aktivitami – na golfu a popíjením v barech. „Hledal jsem nějakou činnost, která by mě dostala z domu a držela dál od hospod,“ vysvětlil Commodore volbu taxikářského povolání.

Zákazníky poprvé vezl jako řidič taxislužby Uber minulý pátek, v taxikaření chce ale pokračovat i nadále. „Určitě pojedu znovu. Alespoň jednou za víkend, nejspíš ale i přes týden,“ přiznal pro web TSN.

Mike Commodore

Za jedinou noc stačil nastřádat i několik vtipných historek.

Vezl například neteř svého někdejšího spoluhráče Douga Weighta. „Během rozhovoru jsme se dostali až k tomu, že jsem Kanaďan a hrál jsem hokej. Zeptala se mě, jestli neznám jejího strýce Douga Weighta. Odpověděl jsem, že ho nejen dobře znám, ale že jsem s ním i hrál za Carolinu. Nevěřila mi. Řekl jsem jí, ať mu zkusí zavolat, ale nezvedal jí to,“ podělil se o humorný příběh Commodore.

Jindy zase přesvědčoval fanoušky Columbusu Blue Jackets o tom, že v klubu strávil několik sezón. „Kluci byli z Columbusu, tak jsem jim řekl, že jsem tam strávil taky pár roků. Ptali se, co jsem tam dělal. Prozradil jsem jim, že jsem hrál hokej. Po otázce za koho, jsem odpověděl, že za Blue Jackets. Nevěřili mi, ptali se mě dál, jestli znám Ricka Nashe nebo Jareda Bolla. Řekl jsem jim, že můžu v klidu vyjmenovat celý kádr,“ směje se bývalý obránce, který v NHL nastoupil k 484 zápasům.

Mike Commodore

Jak sám říká, taxikáře nehodlá dělat pro peníze – vždyť během své kariéry vydělal zhruba 20 milionů dolarů! Přesto mu vynáší i tato bokovka, za páteční jízdu inkasoval necelých 100 dolarů.

Přenosy z hokejové NHL můžete v O2 TV pravidelně sledovat na stanicích Novasport 1 a Novasport 2!

[blog_program_info id=“9639597″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: reddit.com, zimbio.com (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru