Conte prý bude žádat po Chelsea úpravu stadionu! Co se mu nelíbí?

Antonio Conte je známý tím, že při zápasech moc neposedí. Mužstvo emotivními gesty naviguje při bránění i při útočení. Problém je, že technická zóna, kterou by neměl opouštět je pro něj na domácím Stamford Bridge příliš mála.

Na videu je zachycený Conte při práci během utkání.

„Musím se klubu zeptat, jestli by bylo možné mou technickou zónu rozšířit, samozřejmě i tu pro hostujícího trenéra,“ usmál se Conte. S Chelsea ho teď čeká utkání ligového poháru na půdě West Hamu a tam si přijde na své. Upravený olympijský stadion skýtá „výběh“ vskutku luxusní.

Ze středeční ho programu anglického ligového poháru můžete v O2 TV sledovat duel Manchester United – Manchester City.

[blog_program_info id=“9639776″]

Divoké reakce kouče Chelsea kritizoval po posledním utkání v lize José Mourinho. Manažerovi Manchesteru United se nelíbilo Conteho chování při debaklu 0:4 (VIDEO)! Podle Portugalce byla oslava čtvrté branky už zbytečná a ponižující (VIDEO).

Celý zápas můžete vidět v O2 TV!

[blog_program_info id=“9615342″]

„Jsem vášnivý muž a ukázal jsem to i v minulosti, ale vždycky jsem ukázat respekt k soupeři a moje historie to, myslím, dokazuje. V každém zápase ukazuji jen sám sebe, je to normální,“ ohradil se Conte na tiskové konferenci.

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru