Chvíle hrůzy! Jak dostal hokejista David Krejčí bruslí do obličeje?

Uff! Tohle mohlo skončit podstatně hůř! Český hokejista David Krejčí byl v nesprávnou dobu na nesprávném místě a jen díky štěstí unikl vážnému zranění.

V zápase proti Minnesotě Krejčího spoluhráč Adam McQuaid za brankou Bostonu vrazil do soupeře a odstartoval klasický dominový efekt. Hráči popadali jeden po druhém a ve skrumáži pak Krejčí schytal od Christiana Folina kopanec bruslí do obličeje!

Krejčí se musel nechat nechat ošetřit, ale nešlo naštěstí o nic vážného. Nakonec se mohl vrátit na led. Boston ale prohrál s Minnesotou 0:5.

Zásahy bruslí do nechráněných míst patří mezi nejnebezpečnější situace v hokeji. Zřejmě nejděsivější zranění posledních let v NHL takto utrpěl v roce slovenský útočník Richard Zedník, když mu spoluhráč Oli Jokinen nešťastně přeťal krční tepnu. A jen díky bleskové reakci Slováka a pomoci lékařů nedošlo k tragédii. Přímo na ledě údajně během chvilky ztratil 2,5 litru krve!

[fve] https://youtu.be/0pdTnprcJcI[/fve]

Máte rádi hokej a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

[blog_program_info id=“9639569″]

[blog_program_info id=“9639571″]

[blog_program_info id=“9639597″]

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru