WOW! Tohle, že není týmový hráč? Podívejte na Ronaldovu motivační řeč při finále LM!

Až se jednoho dne Cristiano Ronaldo rozhodne pověsit kopačky na hřebík, mohl by uvažovat o kariéře trenéra. Mimo hřiště se už se koneckonců osvědčil i během finále Mistrovství Evropy (VIDEO)

Nyní vypluly na světlo světa i unikátní záběry z kabiny Realu Madrid. A ne jen tak ledajaké! Tahle exkluzivní stopáž je natočená během poločasu finále Ligy mistrů proti Atlétiku, které „bílý balet“ nakonec vyhrál v penaltovém rozstřelu (VIDEO).

Podívejte se, jak odhodlaně Ronaldo promlouvá ke svým spoluhráčům. To je ta pravá motivace! Řeč jako z oscarového filmu!

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=Kid6eSXPgok&feature=youtu.be[/fve]

„Poslouchejte, něco vám chci říct. Za 45 minut můžeme přepsat historii! Únava je někdy jenom psychická. Musíme hrát ještě 45 minut. A my to zvládneme, protože se cítíme dobře. Jsme 45 minut od přepsání historie! Budeme bránit, jako jsme to dělali první poločas. Pojďte, uděláme to společně! Hlavně klid a držet pospolu, máme to v kapse. Uvidíte!“

Hvězdný Portugalec strávil šest let v Manchesteru United pod Sirem Alexem Fergusonem. Z jeho řeči je to znát, nemyslíte?

Foto: reprovideo (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru