Šlechetný rytíř Rafael – sledujte, jak Nadal pomohl matce najít ztracené dítě během zápasu!

V dnešní uspěchané době, kdy se veškerá snaha orientuje na výkony a výsledky top sportovců, je spíše výjimkou, aby sport šel stranou. Všechna čest Rafaelu Nadalovi, který uposlechl výzvy hlasatele, že se na stadionu hledá ztracené dítě, a okamžitě přerušil hru.

[fve]https://youtu.be/oq–ES9e6Sc[/fve]

Nadal se zrovna koncentroval na servis, když zničehonic přerušil hru kvůli chaosu v publiku – v televizním záběru je vidět zoufalá matka, která mezi diváky křičí: „Clara! Clara!“

Samotný Nadal se ihned začal rozhlížet mezi diváky a duchapřítomné publikum ihned zareagovalo. Za pomoci stevardů byla malá holčička během pár okamžiků nalezena, načež traumatizovaná matka mohla v slzách svou dceru za potlesku sedmi tisícovek fanoušků opět obejmout.

Zápas byl poté na hodinu ještě přerušen kvůli dešti. A ptáte se, jestli ten postarší tenista na konci záběru byl doopravdy John McEnroe?

Ano, byl! Zápas se totiž konal v září při příležitosti otevření Sportovního centra Rafaela Nadala ve městě Manacor na ostrově Mallorca.

„Příjemné vzpomínky na včerejšek. Děkuji svým přátelům Carlosi Moyovi, Johnu McEnroeovi a Matsi Wilanderovi, že přišli na den otevřených dveří sportovního centra!“

Máte rádi tenis a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Na stanici ČT Sport můžete sledovat Turnaj mistryň, na stanicích Novasport 1 a Novasport 2 zase mužské turnaje z Basileje a Vídně.

[blog_program_info id=“9599980″]

[blog_program_info id=“9639562″]

[blog_program_info id=“9639755″]

Foto: reprovideo (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru