Tajemný Mourinhův vzkaz! Opravdu káral Conteho po debaklu s Chelsea?

José Mourinhovi návrat na Stamford Bridge, kde dlouhá léta vedl Chelsea, vůbec nevyšel. Jeho svěřenci z Manchesteru United propadli ve všech směrech a prohráli 0:4 (VIDEO).

[blog_gallery id=“33035″ style=“block“]

Podvečer hrůzy to byl i pro samotného Mourinha. Fanoušci na tribunách zpívali „You’re not special anymore!“, tedy „Už nejsi výjimečný“.

Narážky na přezdívku „The Special One“ si neodpustili ani novináři. Takhle vypadala zadní strana Daily Telegraph.

„The humiliated one – Ponížený“

jose mourinho

Mourinho na sebe upoutal pozornost ještě jednou akcí. Bezprostředně po utkání při podávání rukou s Antoniem Contem, současným manažerem Chelsea, si Itala přitáhl a něco mu šeptal do ucha. O co šlo?

„Nejsem typ člověka, který by se podělil o slova, která mezi námi padla. Zůstane to jen mezi námi. Tedy pokud to neprozradí on,“ řekl Mourinho.

Zajímavou verzi rozhovoru přinesl Filippo Ricci, novinář ze Sky Italia. Mourinho údajně káral Conteho za přehnaně divoké oslavy čtvrtého gólu N’Gola Kantého: „Nedělej to za stavu 4:0. Když je to 1:0, je to OK, ale za stavu 4:0 je to ponižující. Není to fér,“ řekl prý Mourinho Contemu.

Ten pak prý později reagoval na Mourinhova slova následovně: „Pokud bychom měli ve sportu potlačovat emoce, tak raději zůstaňme doma a věnujme se něčemu jinému, než je práce trenéra.“

https://twitter.com/SkyFootball/status/790229887281790976

[blog_poll_start][poll id=“382″][blog_poll_end]

Celý zápas uvidíte na O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“9590736″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru