Fantastická Kája! Jak Plíšková utekla Muguruzaové na Turnaji mistryň z mečbolu a otočila?

Karolína Plíšková rozehrála svůj první Turnaj mistryň v kariéře famózně. Po neskutečné bitvě udolala Španělku Garbiňe Muguruzaovou 6:2, 6:7 a 7:5!

[blog_program_info id=“9586709″]

Zpočátku to z českého pohledu vypadalo na hlaďoučkou cestu za vítězstvím a rychlý konec. Plíšková drtila soupeřku přesným servisem. Vyhrála první set 6:2 a i ve druhém už měla brejk k dobru. Jenže pak se najednou všechno otočilo.

[blog_gallery id=“33081″ style=“block“]

„Byla jsem blízko vítězství ve druhém setu. Jenže ona pak začala hrát opravdu velmi dobrý tenis. Hrála skvěle a pro mě to najednou bylo strašně těžké,“ řekl Plíšková v rozhovoru přímo na dvorci po konci utkání, které nakonec trvalo dlouhé 2 hodiny a 29 minut.

Španělka si ve druhém setu totiž vzala brejk zpět a ve zkrácené hře si vynutila rozhodující třetí dějství.

V něm tahala Plíšková od počátku za kratší konec. Prohrávala 0:3, pak sice prolomila servis Muguruzaové, ale vzápětí přišla o vlastní na 2:5.

Jenže to ještě nebyl konec! Španělka nevyužila při vlastním servisu mečbol a zápase se zase začal naklánět na opačnou stranu. Plíšková vyrovnala na 5:5 a vzápětí deprimovanou soupeřku dorazila.

„I přes ten průběh jsem pořád věřila. Jsem ráda, že jsem to nakonec zvládla, protože taková výhra se nestává každý den,“ dodala Plíšková, která další utkání v Singapuru bude hrát ve středu.

Utká se s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou, která v prvním pondělním utkání přehrála Polku Agnieszku Radwaňskou 2:1 na sety.

Tenisový turnaj mistryň můžete sledovat v O2 TV na stanici ČT Sport!

[blog_program_info id=“9599980″]

[blog_program_info id=“9612396″]

Máte rádi tenis a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Sledovat můžete třeba boj Tomáše Berdycha o Turnaj mistrů na turnaji ve Vídni.

[blog_program_info id=“9639741″]

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru