Komik Kolo Touré: Podívejte, jak fatálně zkušený bek podřízl Celtic!

Zkušený obránce 35letý obránce, který v kariéře prošel Arsenalem, Liverpoolem nebo Manchesterem City se stal klíčovou postavou zápasu Ligy mistrů. Hlavně jeho kiksy stály Celtic proti Borussii Mönchengladbach lepší výsledek.

Při první situaci chtěl Kolo Touré míč nechat doputovat za postranní čáru. To se mu ale nepovedlo a bojovný Andre Hahn míč vybojoval pro Larse Stindla, který poslal svůj tým do vedení.

U druhého gólu byl také obránce z Pobřeží Slonoviny. Nikým neobtěžován ztratil jako poslední hráč míč a Hahn zvýšil na dvoubrankový rozdíl.

„V této soutěži si nemůžete dovolit takovou chybu. Musím si to vyčítat, protože bylo jednoduché míč zahrát do strany. Možná jsem si až příliš věřil, ale na takovém místě to nebyl dobrý nápad. S druhým gólem to bylo stejné. Je mi 35 a stále dělám chyby jako 16letý kluk,“ řekl upřímně Touré v rozhovoru pro BT Sport.

Za tuhle hlášku schytal na twitteru i posměch

„To říkám své holce při sexu taky.“

Trenér Brendan Rodgers, však odmítal vinit Tourého, který se od letního příchodu uvedl ve velmi dobrém světle. „Nemůžu si na mé hráče stěžovat, dali do zápasu všechno. Nechcete soupeři nic darovat, ale my jsme jim pravděpodobně darovali dva góly.“

Sestřih utkání:

Celý zápas si můžete díky funkci zpětné zhlédnutí pustit v O2 TV!

[blog_program_info id=“9530412″]

 

Foto: Reuters (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru