Evropská liga v O2 TV: Plzeň, Sparta a Liberec jdou do boje! AS Řím hostí Austrii

H. Beer Sheva – Sparta (19.00, živě Nova Sport 1)

Sparta Praha se ve třetím zápase Evropské ligy utká s izraelským celkem Hapoel Beer Ševa. Pražský tým v úvodních zápasech nejprve prohrál se Southamptonem a následně doma zaskočil Inter.

David Holoubek, trenér Sparty, rozhodně nechce marodkou zmítaný kádr šetřit na nedělní ligový šlágr v Plzni (živě O2 TV Sport).

„Nepřipadá v úvahu přemýšlet nad zápasem v Plzni. Určitě nebudeme nijak přizpůsobovat sestavu pro čtvrteční zápas kvůli nedělnímu utkání v Plzni. Takhle přemýšlet nemůžeme. Chceme uspět ve všech soutěžích,“ uvedl Holoubek na webu Sparty.

Izraelský tým v Evropské lize porazil Inter Milán a remizoval se Southamptonem. Hapoel se navíc pyšní dobrou defenzívou, když nedostal ani jednu branku.

[blog_program_info id=“9541379″]

Liberec – Fiorentina (19.00, živě Nova Sport 2)

Slovan Liberec čeká nesmírně důležité utkání s italskou Fiorentinou. V předchozích zápasech český tým dokázal skórovat vždy v úvodu, ale ani jednou to na výhru nestačilo. S Karabachem i se Soluní si připsal pouze bod.

Fiorentina po remíze se Soluní a výhře nad Karabachem jde za postupem. V posledních zápasech, ale nepředvádí nejlepší výkony. Čtyři kola nezažili hráči v italské lize pocit z vítězství.

[blog_program_info id=“9541427″]

Plzeň – Astra Giurgiu (21.05, živě ČT sport)

Viktoria Plzeň bude na domácím stadionu hostit Astru Giurgiu. Pokud by český tým slavil 3 body, výrazně by se přiblížil postupu ze skupiny Evropské ligy.

Rumunský mistr v letošní sezoně se jí příliš nezáří, když je v lize až na dvanácté příčce. Trápí se i v Evropě. Doma podlehl Austrii Vídeň a s AS Řím prohrál rozdílem třídy. Plzeň s oběma soupeři uhrála remízy.

Trenérovi Romanu Pivarníkovi se musí na čele dělat vrásky, nemůže počítat se zraněným kapitánem Hubníkem a otazník vidí i nad strtem Radima Řezníka. Oba si odnesli zranění z ligové bitvy se Slováckem.

[blog_program_info id=“9538513″]

Prostřednictvím O2 TV můžete sledovat od 21 hodin sledovat i druhý zápas „plzeňské“ skupiny mezi AS Řím a Austrií Vídeň.

[blog_program_info id=“9541381″]

Další volbou je pak souboj irského Dundalku s Petrohradem.

[blog_program_info id=“9541429″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru