Messiho koncert! Jak hattrickem zničil tým Guardioly? Arsenal nasázel šest branek!

Pep Guardiola se znovu vrátil do katalánské metropole, ale jeho Manchester City nedokázal uspět.

[blog_gallery id=“32593″ style=“block“]

Domácí Blaugranas otevřeli skóre v 17. minutě poté, co Fernandinho podklouzl a k míči se tak lehce dostal Lionel Messi, kterému v tísni narazil Andrés Iniesta.

Messi si z ležícího brankáře Claudia Brava udělal dobrý den a bez sebemenšího problému dostal míč za brankovou čáru.

Největší příležitost hostů měl İlkay Gündogan, který prošel obranou Barcelony jako nůž máslem. Jeho střelu na vzdálenější tyč vyrazil vynikajícím reflexem Marc-André ter Stegen.

V nastavení prvního poločasu měli hráči City kopat pokutový kop, když po střele Raheema Sterlinga zahrál rukou ve vápně Lucas Digne. Hlavní rozhodčí však zůstal v klidu.

V 53. minutě se vydal mimo pokutové území gólman hostů Claudio Bravo, který zasáhl při střele Luise Suáreze rukou a viděl červenou kartu. Do branky tak musel Wilfredo Caballero.

O pár minut později musel nerozchytaný Caballero čelit barcelonské akci, u které byl znovu Messi. Ten zakroutil míč levačkou přímo za záda bezmocného Argentince.

V 69. minutě Suárez předložil Messimu gól na zlatém podnose. Barcelonská hvězda zkompletovala hattrick.

Síly se vyrovnaly v 73. minutě, kdy Jérémy Mathieu v krátkém rozmezí uviděl dvě žluté karty a následně červenou. Katalánský velkoklub, tak v zápase dohrával bez tří obránců. Už v prvním poločase se zranili Jordi Alba a Gerard Piqué.

V 87. minutě po faulu na Messiho zahrával Neymar pokutový kop, který neproměnil. O tři minuty později brazilský kouzelník napravil své zaváhání a zvýšil na konečných 4:0.

[blog_program_info id=“9530412″]

Šest gólů Arsenalu

Arsenal vyhrál i bez Petra Čecha, který zůstal na lavičce. Hattrickem se blýskl Mesut Özil a „The Gunners“ rozdrtili bulharský Razgrad 6:0.

 

Středeční výsledky Ligy mistrů:

Arsenal – Ludogorets 6:0 (12. Sánchez, 42. Walcott, 46. Oxlade-Chamberlain, 56., 83. a 87. Özil), Barcelona – Manchester City 4:0 (17., 61. a 69. Messi, 89. Neymar), Bayern – PSV Eindhoven 4:1 (13. Müller, 21. Kimmich, 59. Lewandowski, 84. Robben – 41. Narsing), Celtic – Mönchengladbach 0:2 (57. Stindl, 77. Hahn), Dynamo Kyjev – Benfica 0:2 (9. Salvio z pen., 55. Cervi), Rostov – Atlético Madrid 0:1 (62. Carrasco), Neapol – Beşiktaş 2:3 (30. Mertens, 69. Gabbiadini z pen. – 13. Correia, 38. a 86. Aboubakar), PSG – Basilej 3:0 (40. Di María, 62. Lucas, 90+3. Cavani z pen.)

[blog_program_info id=“9530412″]

Na webu www.o2tvsport.cz se můžete těšit na sestřihy toho nejzajímavějšího z každého hracího dne Ligy mistrů!

Foto: Reuters  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru