Basketbalová nálož na O2 TV Sport. Startuje Liga mistrů i s Nymburkem!

Minulý týden na stanici O2 TV Sport odstartovala třemi přímými přenosy prestižní Euroliga.

[blog_program_info id=“9492969″]

Nyní se už fanoušci basketbalu mohou těšit na start Ligy mistrů. Premiéra jediného českého zástupce proběhne v úterý 18. října, kdy se Nymburk od 18.30 představí na palubovce Bakken Bears v dánském Aarhusu.

[blog_program_info id=“9518183″]

Basketbalová Liga mistrů se inspiruje fotbalovou Champions League a letos vstupuje do premiérového ročníku. Celkem má 32 účastníků, bude se hrát ve čtyřech skupinách po osmi týmech. První čtyři postupují do další fáze. Nymburk byl nalosován do atraktivní skupiny A, kde narazí například na ambiciózní Monaco, zkušený Frankfurt nebo na turecký Banvit.

Nymburk

„Na přímé přenosy televize O2 TV se moc těšíme a očekáváme vzájemně úspěšnou spolupráci. Systém je po dlouhé době nastavený ideálně, kdy o produkci přenosů se bude starat přímo stanice O2 TV Sport. Pevně věřím, že společně prožijeme spoustu radosti a naše partnerství bude pokračovat i v dalších sezonách,“ prohlásil ke spolupráci s O2 TV Ondřej Šimeček, člen představenstva nymburského klubu.

[blog_program_info id=“9518183″]

Máte rádi basketbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Facebook Basketball Nymburk  (tz, mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru