V tomhle ven nepůjdeš, zavelel Jágr! Jak jej Veronika provokovala příliš hlubokým výstřihem?

Počasí na slunné Floridě nutí odhalovat co nejvíce kůže. Své o tom ví i přítelkyně Jaromíra Jágra, která se módou živí.

Na svém instagramovém profilu se Veronika Kopřivová také ráda chlubí tím, co zrovna nosí. A často jsou to vzhledem k tamnímu podnebí pouze plavky.

[blog_gallery id=“32110″ style=“block“]

Rozruch na sociálních sítích ale způsobilo selfíčko oblečené Veroniky.

Přestože na něm nepózuje v plavkách, tak totiž ukazuje docela dost:

„Včera jsem si chtěla vyrazit v tomto outfitu, ale můj partner zakročil,“ vtipkovala Veronika na Instagramu.

Maxi sukni by Jágr nejspíš ještě schválil, vršek by ale některým jedincům mohl způsobit i infarkt. Odvážná blůzka, která je z Veroničina vlastního eshopu, způsobila problém.

Na veřejnosti má tedy hokejová legenda svou partnerku ráda méně vyzývavě oblečenou.

A v čem chodí dlouhonohá blondýnka na zápasy?

Nemám na sobě nic se znakem Panthers (dres, čepici, šálu.) Ne že bych nechtěla, ale Jarda není nadšený, když jsem jeho partnerka a šaškuji v dresu,“ přiznala Veronika Kopřivová.

New hockey season ??#floridapanthers#flapanthers#committothecats Novou hokejovou sezónu jsem zahájila tímto outfitem ? Svátečně jsem dokonce použila řasenku a kulmu na vlasy☺️ Dříve jsem chodila na hokej v teplákách a v drdolu, pak jsem to přehodnotila a začala si dávat aspoň trochu záležet, zabere mě to 10min., takže mě to ruce netrhá :)) Občas mě to připadá jako taková předvádečka??všechny přítelkyně/manželky jsou načančané a vymóděné?možná proto, protože se moc nikam jinam než do obchodu a na pláž v sezoně nedostanem?Aspoň tak jsem to vypozorovala, ale možná je to tak jen u nás?Když jdem na večeři (vedle baráku) neni to jako jít na hezkou večeři a posedět. Jídlo většinou dožvýkávám cestou z restaurace?Teď jsem se rozkecala a vůbec jsem vám neřekla to co jsem chtěla. Co jsem vypozorovala tak hokejová sezona také přináší to šílené ponocování, po zápase chodit spát mezi 2-3 ranní, ráno brzo vstávat, přináší hooodně nervů, šedivých vlasu, odloučení, ale taky radost, adrenalin a řád, ale je tady spousta dalších věcí na tohle téma o kterých se vám třeba rozepíšu až spustím můj ? blog/deník ,sama ještě nevím jak to budu nazývat :), stále na jejo spuštění pracuji? Není tolik času, kolik si představuji a co nesnášim je odfláknutá práce, takže si ještě počkáme. #dnesnosim Boty 100$ @aldo_shoes , šaty obyč.černé za 300,- @hm , přehoz 50$ @guess PS: Vysvětlivky, abych „rejpalům“ ušetřila otázky 1️⃣ Nemám na sobě nic se znakem panthers (dres,čepici,šálu) ne že bych nechtěla, ale Jarda není nadšený, když jsem jeho partnerka a šaškuji v dresu. 2️⃣ Nestěžuji si na #hockeylife , pouze konstatuji a sdílím s mým team sympatico můj život a MOJE pocity, zkrátka jak to vidím já‼️ 3️⃣ Ten obraz, to je nahá paní, která už tu byla? Čas jít spát??Krásný den? a užijte víkend??

Fotka zveřejněná uživatelem Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova),

Foto: Instagram  (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru