Tenisová groteska. Proč se kurt v Maroku ocitl v plamenech?

Semifinálový zápas mezi Francouzem Maximem Janvierem a Belgičanem Arthurem De Greefem komplikoval déšť. I poté, kdy pršet přestalo, byl antukový povrch stále příliš vlhký na to, aby se mohlo v utkání pokračovat.

A tak přišli maročtí pořadatelé s řešením, které se mnohým může zdát naprosto bláznivé. Aby kurt rychle vysušili, tak ho zapálili!

„Jedna strana kurtu pořád zadržovala hodně vody, řešením je, že použijete plyn a kurt zapálíte,“ vysvětlil neobvyklou praktiku Carl Baldwin z ATP. „Nedělá se to často, ale už jsem to dříve viděl,“ dodal.

Světová tenisová organizace zveřejnila video z celé akce, která nesla znaky grotesky. Hudba, která video podkresluje, vydařené tenisové grotesce rovněž odpovídá:

[fve]https://youtu.be/Ufm1Z-1U_ak[/fve]

Tenisová finále v O2 TV

Prostřednictvím O2 TV si v neděli můžete vychutnat tři zajímavá finále. Již po 9. hodině ranní odstartuje souboj o titul na turnaji žen v Hongkongu.

Proti sobě nastoupí Francouzka Kristina Mladenovičová a Dánka Caroline Wozniacká.

[blog_program_info id=“9492965″]

Následovat bude finále prestižního turnaje mužů v Šanghaji. Favorizovaného Andyho Murrayho se pokusí zaskočit semifinálový přemožitel Novaka Djokoviče, Španěl Roberto Bautista.

[blog_program_info id=“9491800″]

Odpoledne je na programu finále turnaje žen v Linci. O titul se utkají Viktoria Golubičová ze Švýcarska a Slovenka Dominika Cibulková.

[blog_program_info id=“9489881″]

Máte rádi tenis a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru