Ring Ondřeje NOVOTNÉHO: OKTAGON – výzva nejen pro bojovníky

Jaká bojová umění jsou potřeba?

Krása MMA je v tom, že pořád nějaká nová. Zatímco box, thaibox a jiu jitsu již dnes patří k základům, tak karate a především taekwondo nyní slaví velkou obrodu. Zkrátka k úspěchu je potřeba se neustále vyvíjet a zas a znovu své umění propracovávat.

Což nás vede k druhému slovu v názvu a tím je VÝZVA.

Výzva je tady nejen pro bojovníky, aby vyhráli, ale především, aby vystoupili ze stínu pochybností o tom, kdo vlastně jsou.

Pořád je v našich zemích valná většina lidí, která si k bojovým uměním nenašla cestu. Jsou to pro ně sporty „onoho typu“, které nemají rádi. Nemají rádi násilí a už vůbec ne krev a lidé, kteří tyto sporty provozují, jsou pro ně přinejlepším zvláštní.

Oktagon výzva O2 TV Sport reality show

Výzva je tedy v tom získat si veřejnost na svou stranu. Ukázat, že bojová umění mají co dát každému z nás.

Je tady tradiční hodnotová stránka. Úcta, pokora, respekt, vzájemná starost o druhého. Učení takřka nekonečným opakováním, které znamená trpělivost a vědomí, že jsou věci, které nemají zkratky. To vše je důležité a málokterá činnost to vám a vašim dětem v dnešní době takto uceleně nabídne.

[fve]https://youtu.be/pGKtUGCW5oU[/fve]

[blog_program_info id=“9467641″]

Zároveň je třeba umět se dokonale starat o tělo, naslouchat mu, regenerovat, odpočívat, stravovat se, pracovat s váhou – zkrátka rozumět mu a znát jej. A to už je věda!

Výzva je to i v tom přitáhnout k tomuto sportu více žen a dětí. Každý z osmi účastníků má především zajímavý příběh a co víc SEN.

Sen, za kterým jde a kterému mnohé, ne-li všechno obětuje. Každý z nás by chtěl v životě dokázat něco velkého a být „slavný jako ROCKY“.

Snění a snaha něco dokázat by měly být v této show až nakažlivé. Měly by vás rozhýbat a přinutit se sebou něco dělat.

OKTAGON výzva reality show O2 TV Sport

Jako tvůrci Oktagonu bychom si přáli žít ten příběh společně s vámi. Sledovat české a slovenské kluky na cestě za snem. Sledovat příběh „Rockyho“, který se jmenuje Marek, Jakub, Gábor nebo třeba Fero…

Točit ho pro vás až dokumentární formou a nabídnout vám možnost být u toho. Sáhnout si na něj. Sledovat jej od začátku a být součástí něčeho velkého. Protože v dnešním světě to může být okamžik a najednou stojí náš bojovník v Las Vegas. V aréně pro 20 tisíc lidí, kteří skandují jeho jméno. A vy, protože jste tu cestu sledovali od začátku, tam stojíte s ním a prožíváte každou ránu, kterou dá nebo inkasuje.

Tak jako to nyní Irové prožívají s Conorem McGregorem, bývalým instalatérem.

A pokud každý divák bude investovat trochu svého času, emocí, citu a třeba i peněz, za které si koupí lístek na finále, tak to co dostane zpět je pocit, že je to on, kdo žil a prožil společně s naším bojovníkem ten příběh a má na něm svůj díl.

Život je totiž přesně o těchto emocích. O momentech, které vám vyrazí dech. A takové momenty chceme dát jak našim bojovníkům, tak našim divákům.

Věříme, že jim můžeme nabídnout něco, na co se budou těšit, protože při tom budou cítit, že skutečně žijí!

[blog_program_info id=“9504975″]

Ondřej Novotný Autor článku
Ondřej Novotný
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru