Neuvěřitelná trefa o mantinel! Kdo dokázal posadit brankáře Bishopa na zadek?

Obránce Detroitu Danny DeKeyser nastřelil ze středního pásma kotouč do útočné třetiny a nejspíš ani nečekal, že by mohl brankáři Tampy přivodit starosti. Puk se ale od spáry tvrzeného skla nenadále odrazil přímo do brankoviště a překvapený gólman Ben Bishop si z toho doslova sedl na zadek.

I přes tuto nešťastnou náhodu ale Tampa Bay zvítězila nad Detroitem 6:4.

[blog_program_info id=“9466516″]

A nebyl to jediný kuriózní moment, který poznamenal start nové sezony NHL! Hráči Chicaga si totiž v úvodním zápase dali parádní vlastní gól.

Když se ke konci třetí třetiny utkání se St. Louis snažili zvrátit nepříznivý stav utkání, vsadili na hru bez brankáře. To se jim ale vymstilo. Hvězdný útočník Patrick Kane nezpracoval zpětnou přihrávku a puk klouzal po ledu přímo do branky Chicaga. Ani vracející se Duncan Keith nestačil kotouč na brankové čáře zastavit a tak byl průšvih na světě!

Blackhaws na svém ledě prohráli 2:5!

[blog_program_info id=“9442577″]

Máte rádi hokej a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

[blog_program_info id=“9466529″]

Foto: reprovideo  (bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru