Česko-slovenská reality show OKTAGON pokračuje! Již v pondělí na O2 TV Sport!

Reality show O2 TV Sport OKTAGON odhaluje fanouškům netradiční pohled do zákulisí jednoho z nejtvrdších sportů světa. Běží každé pondělí a nabízí zajímavé osudy osmi MMA zápasníků z České republiky a Slovenska. Vítěz se může těšit na 300 tisíc korun.

[fve]https://youtu.be/qpqmbhue24g[/fve]

[blog_program_info id=“9853114″]

Nestihli jste 5. díl? Nevadí! Přehrát si jej můžete prostřednictvím O2 TV.

[blog_program_info id=“9815997″]

Odborná veřejnost mluví o této reality show jako o vůbec první mezinárodní akci tohoto druhu, kterou můžou diváci v České republice sledovat.

V prvním ročníku reality show OKTAGON se objevují čtyři bojovníci MMA z České republiky a čtyři ze Slovenska. Trénují, bydlí a bojují v jedné vile. Napjatá atmosféra, emoce a nervydrásající krvavé bitvy v kleci budou samozřejmostí. Nebudou chybět i společné aktivity, jako například hned v prvním díle si všichni společně užili sjezd rozbouřené řeky na raftu.

Celá reality show vyvrcholí v sobotu 10. prosince finálovým galavečerem, který bude živým přenosem přenášet televizní stanice O2 TV Sport. Tam se utkají ti nejlepší o titul šampiona v MMA.

[fve]https://youtu.be/5tfGEQr_Aic[/fve]

Tento projekt z produkce O2 TV odhalí také silné životní příběhy. Jako například osud Marka Bartla, který chtěl jako malý kluk skoncovat se svým životem. Jeho plány narušilo vážné onemocnění a Marek se ocitl nad propastí. Nyní je zpět, bojový sport mu vrátil chuť do života a cíl má jediný. Stát se absolutním šampionem!

V případě českého bojovníka Petra Nováka zase sehraje velkou roli psychika a jeho celkové odtržení od kolektivu. Těžké chvíle si prožije ale i další účastník OKTAGONU, Jakub Běle. Překoná svoje problémy s váhou a stane se velkým překvapením?

Oktagon výzva O2 TV Sport reality show

„Hlavním cílem je zpopularizovat bojové sporty a dostat je mezi širší obecenstvo. Chtěli bychom ukázat světový fenomén MMA a představit bojovníky jako nejkomplexnější sportovce, kteří podstupují drsné tréninky, kde nerozhoduje pouze kondice, ale hlavně psychika a mentální stránka,“ prozradil Ondřej Novotný, známý moderátor a jeden z tvůrců reality show OKTAGON.

„Naši diváci si bojové sporty hodně oblíbili a dlouhodobě se v O2 TV těší popularitě. Oktagon není jednorázovou akcí, bude pokračovat i v dalších letech, samozřejmě vždy s novými zápasníky,“ prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. „Na Oktagon naváže v příštím roce pravidelná týdenní show, která bude mapovat českou scénu bojových sportů. Stáváme se tak největším investorem do lokálního fighting obsahu,“ doplnil Marek Kindernay.

V jednotlivých dílech se diváci dočkají také známých osobností, jako je například Viktor Pešta, jediný český zástupce v prestižní organizaci UFC, Rytmus, známý slovenský rapper, nebo třeba Marpo, slavný český hudebník a rapper.

Reality show OKTAGON můžete sledovat každé pondělí od 21.00 hodin exkluzivně na stanici O2 TV Sport.

[blog_program_info id=“9853114″]

Máte rádi fighting a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

(tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru