Minela jak z pekla, potom lob z nebe! Parádní gól Brazilce Gabriela Jesuse s Venezuelou!

Zdá se, že temné dny brazilského fotbalu ustupují do pozadí. Po ponížení na domácím MS 2014 a průšvihu na Copa América dokázali Kanárci vyhrát olympijský turnaj a teď jsou na nejlepší cestě za postupem na další světový šampionát do Ruska.

V útoku navíc vedle obletovaného Neymara rostou další hvězdy. Například Gabriel Jesus. Ten se v kvalifikačním utkání na půdě Venezuely zachoval jako protřelý rutinér, když mu neskutečnou minelou namazal soupeřův brankář.

S nabídnutou příležitostí se vypořádal lahůdkovým lobem. I srdce českých mistrů této školy, pánů Panenky či Poborského, musela zaplesat. Nádhera!

Brazilci zvítězili nakonec 2:0 (druhou branku přidal Willian) a o bod před Uruguayí vedou po deseti zápasech, tedy těsně za polovinou, tabulku jihoamerické kvalifikace. Přímo na MS postupuje první čtveřice, ze které třeba v noci senzačně vypadla Argentina po domácí porážce s Paraguayí (VIDEO).

[blog_gallery id=“31882″ style=“block“]

Další zápasy jihoamerické kvalifikace si můžete pustit v O2 TV!

[blog_program_info id=“9430043″]

[blog_program_info id=“9430047″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru