MESSI? Můj až pátý nejtěžší soupeř, šokoval obránce AS Řím. RONALDO byl čtvrtý!

Když byl řecký obránce AS Řím Kostas Manolas požádán, aby sestavil seznam nejlepších hráčů, proti kterým kdy hrál, asi málokdo čekal takový šok!

Lionela MessihoBarcelony, mnohými považovaného za nejlepšího fotbalistu všech dob, totiž zařadil až na páté místo!

Co ho k tomu vedlo?

„Messi má neuvěřitelnou rychlost, kdy mezi svými protivníky prochází s takovou lehkostí a vždy ví, jaké je správné řešení situace, v které se nachází. Ať už je to střílet nebo nahrát. Vždy si najde ten nejlepší způsob. Ale není to typický útočník, takže jsem ho dal na páté místo jenom z tohoto důvodu,“ vysvětloval Manolas pro klubový web.

Lionel Messi

Barcelona - Atlético Madrid: Lionel Messi

Ani další fenomén dneška Cristiano RonaldoRealu Madrid se nedostal u Manolase na stupně vítězů. Messiho sice porazil, ale celkově skončil až čtvrtý!

Real Madrid - Villarreal: Cristiano Ronaldo

Na třetím místě u Manolase skončil Ronaldův spoluhráč z Realu Karim Benzema. „Těžký soupeř, protože je fyzicky silný a velmi technický hráč. Když se sejde taková postava s kvalitou, tak to pro nás obránce není jednoduché,“ řekl o něm Řek.

benzema

Pomyslné stříbro bral Luis Suárez. „V sezoně 2015-2016 jsem v Lize mistrů hrál proti Suárezovi. To je ten typ hráče, který chce střílet góly a má na ně čich. Je dravý a je těžké ho udržet na uzdě, aby neskóroval.“

Luis Suárez

A nejtěžší Manolasův protivník? Zlatan Ibrahimovič!

„Ibra je přírodní síla. Je prakticky nemožné s ním udržet krok v průběhu zápasu, protože má neuvěřitelnou stabilitu těla.“

[blog_poll_start][poll id=“363″][blog_poll_end]

Foto: Reuters (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru