Obi Mikel to rozjel! Kdo je v Chelsea vtipálek, kdo silák a kdo pan hovínko?

I přesto, že zatím v sezóně neodehrál ani zápas (především kvůli zraněnému kotníku), si zkušený nigerijský středopolař londýnské Chelsea pořádně zalaškoval se spoluhráči.

Vtipálek přiřadil řadu emojis ke svým přátelům z týmu. Kdo to odnesl nejvíce?

Ve videu pro goal.com se John pořádně rozpovídal! Přiřazoval různé smajlíky ke svým spoluhráčům jak na běžícím páse.

První chudák, co to od Mikela odnesl, byl belgický frajírek Eden Hazard. Ten si podle něj myslí, že je cool. Opak je však pravdou!

A kdo je podle Nigerijce doopravdy hustej? Odpověď Vás asi nepřekvapí.  Je to právě on! Uskromnil se však a na svou úroveň vyzdvihl ještě jednoho spoluhráče, Garyho Cahilla!

gary cahill john obi mikel chelsea

Koho dále si vzal na paškál? K Cescu Fabregasovi údajně nejvíce sedí emoji mrkajícího smajlíka s pusinkou. Proč? Protože rád chodí do restaurací a užívá si života.

Robustní Srb Nemanja Matič je podle Obi Mikela úplný andílek. Prý kvůli tomu, že je tak tichý. Na hřišti má k andílkovi trochu dál.

nemanja matic chelsea

A co tedy sedí k Hazardovi, když není cool? Je to borec, kterému to jde nejlépe na hřišti.

Trochu pozitivněji mohou brát Johnovo přirovnání Diego Costa a David Luiz. Costa je podle něj ten silák. Vždy když s ním jde Mikel do souboje, cítí jeho sílu. David Luiz je zase největším vtipálkem!

„Nemůžu popsat, jak je vtipný. Je ještě víc než vtipný, je úplně bláznivý! Vždycky, když je kolem, nikdo nemůže být v klidu. Buď na Vás skočí, nebo udeří, nebo dělá něco šíleného. Pořád dělá nějaké ksichty, ale je to skvělý kluk, kterého chcete mít kolem sebe,“ popsal Mikel spoluhráče ve videu.

Nejvíce to však od něj odnesl krajan Victor Moses. Ten dostal rovnou tři obrázky a ani jeden není úplně lichotivý. Podle Mikela je to spáč, strašpytel a hovínko.

Foto: thesun.co.uk (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru