Ztratí Island sympatie? Sudí mu uznali s Finy skandální gól! Vyhráli Vikingové nespravedlivě?

Už se zdálo, že v kvalifikačním duelu severských reprezentací se bude překvapivě radovat finský výběr – jenže závěrečná smršť vikingských bojovníků z Islandu rozhodla o tom, že Finové nezískali nakonec ani bod! Senzační výhru Islandu ale doprovází kontroverze.

Nejprve vyrovnal Alfred Finnbogason a v páté minutě nastaveného času, přičemž sudí avizovali pouze čtyři, dostal míč za čáru Ragnar Sigurdsson.

Tedy podle rozhodnutí arbitrů. Finové byli přesvědčeni o něčem jiném!

O rozhodujícím gólu se rozpovídal finský gólman se slovenskými kořeny Lukáš Hradecký. „Je to naprostý skandál. Obrali nás o bod,“ prohlásil podle slovenského webu šport.sk.

„Je to nespravedlivé, podle mě míč brankovou čáru nepřekročil. Nechápu, jak mohli gól uznat, když  si nemohli být jistí, jestli byl míč v bráně nebo ne,“ čertil se Hradecký.

Měla islandský branka skutečně platit?

[blog_poll_start][poll id=“358″][blog_poll_end]

Islanďané tak se 4 body vedou společně s Chorvatskem tabulku kvalifikační skupiny I. Finsko zůstává společně s Kosovem s jedním bodem poslední.

Další zápasy evropské kvalifikace na MS 2018 můžete sledovat v O2 TV na stanicích Sport 1 a Sport 2!

20.45: Francie – Bulharsko

[blog_program_info id=“9344458″]

20.45: Maďarsko – Švýcarsko

[blog_program_info id=“9344496″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru