Český fotbalový bizar! Opava si musela půjčit dresy, logo nakreslila fixou! Proč?

Utkání Fotbalové národní ligy mezi Opavou a českými Budějovicemi nabídl fanouškům zajímavou podívanou a především netradiční zápletku.

Opavští fotbalisté sice přicestovali do jižních Čech se dvěma sadami dresů, obě však byly barevně příliš podobné těm domácím budějovickým, a tak je hlavní rozhodčí Táborský hostům v této barevné kombinaci nastoupit.

Slezané se marně snažili přesvědčit domácí, aby využili k utkání jinou sadu dresů. Nakonec došlo k dohodě a utkání se tak mohlo odehrát – Opavané však museli nastoupit v jiných dresech Jihočechů!

ceske budejovice opava fnl dresy fixa

„Delegát zápasu nás ani v jedné ze dvou našich sad dresů do zápasu nepustil, kvůli tomu, že by byl problém v televizi v dešti rozeznat čísla. Jelikož domácí se nechtěli převléknout do jiných barev, museli jsme si vypůjčit jejich žluté,“ vysvětlil vedoucí opavského týmu Jaroslav Rovňan pro Opavský deník.

Tým Dynama zapůjčil hostům sadu z loňské sezóny, kterou si hráči Slezského FC Opava alespoň kosmeticky upravili k obrazu svému – logo Dynama i jeho sponzora přelepili páskou a alespoň symbolicky si na místo loga napsali „SFC.“

budejovice opava dresy logo fixa fnl

Nedá se však říct, že by se jim v dresech českobudějovických hrálo lépe, spíše naopak. Domácí poslal do vedení Roman Wermke a na Jursovo srovnání odpověděl 7 minut před koncem Richard Kalod. Jihočeši vyhráli páté domácí utkání v řadě.

Opava nevyužila šanci na dohnání vedoucího dua Ostrava-Olomouc a klesla v tabulce FNL právě za Dynamo na čtvrté místo.

[blog_program_info id=“9413169″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Twitter. sfc.cz (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru