Takhle pálí Vukadinovič! Zlínská hvězda by chtěla reprezentovat Česko

Českým fotbalovým fanouškům není jméno srbského křídelníka vůbec cizí. Pětadvacetiletý Vukadin Vukadinovič je jedním z největších tahounů Zlína, který v české nejvyšší soutěži zažívá mimořádně úspěšnou jízdu letošní sezonou.

Ševci sice kvůli sobotní remíze s Jabloncem přenechali 1. místo v tabulce Mladé Boleslavi, v závěru zápasu však ukázali morální sílu a dokázali dvěma góly vyrovnat na 2:2.

Velkou měrou k tomu přispěl právě Vukadinovič, jehož krásnou střelu ještě tečoval Harba:

Vukadinovič má zkrátka formu!

Rodák z Bělehradu přitom na svém kontě nemá ani jeden reprezentační start za Srbsko. Reprezentační dres by jej ovšem lákal a mluví se i o variantě, že by mohl v budoucnu nastupovat za českou fotbalovou reprezentaci.

„Co se týče Česka, o něčem jsem se bavil s naším manažerem Zdeňkem Grygerou. Hraju tu už delší čas a je možnost, že bych získal české občanství, připustil Vukadinovič v rozhovoru pro web epojisteniliga.cz.

„V české lize působím už hrozně dlouho a něco jsem tu odehrál. Reprezentovat Českou republiku by pro mě byla velká pocta. Bral bych to se vším všudy, ale cesta je přede mnou ještě dlouhá. Já především musím předvádět co nejlepší výkony ve Zlíně, aby o mě byl dál zájem,“ řekl Vukadinovič.

[fve]https://youtu.be/tc9fQJkT6VA[/fve]

[blog_poll_start][poll id=“349″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: Zbrojovka vs. Sparta na O2 TV Sport! Naváže Holoubek na výhru nad Interem?

Foto: Facebook FOOTBALL CLUB ZLÍN  (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru