Zbrojovka vs. Sparta na O2 TV Sport! Naváže Holoubek na výhru nad Interem?

[blog_program_info id=“9272845″]

Sparta, průběžně čtvrtý tým ligy, neměla ideální výsledky a povážlivě začala ztrácet na čelo. Fanoušci byli nespokojení, v kabině vládla nervozita a nakonec to odnesl trenér Zdeněk Ščasný.

Nyní však nastala nová éra, Sparty se (dočasně) ujal David Holoubek. A začal ve velkém stylu. Porazil italského giganta Inter Milán 3:1!

[blog_gallery id=“30919″ style=“block“]

V zápase sice přišel o Martina Frýdka, u kterého se ale naštěstí nepotvrdilo podezření na otřes mozku.

Mezi hráči, kteří se však v základní sestavě v souboji v Brně zřejmě neobjeví, jsou Josef Šural, Lukáš Vácha či Tomáš Rosický.

A jak se Sparta pod šestatřicetiletým trenérem připravuje na nedělní ligový zápas, který má výkop naplánován už na 14:30?

[fve]https://youtu.be/ZM9QOkWg_qM[/fve]

Brno má ještě horší formu než vicemistr. Ze sedmi zápasů má pouhých 7 bodů. Naposledy Zbrojovka prohrála na Dukle a v moravské metropoli není příliš důvodu k radosti. V Brně se potýkají především se střeleckou impotencí, kdy v sedmi zápasech dokázali vsítit pouze 5 gólů!

[blog_program_info id=“9272845″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Facebook AC Sparta Praha (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru