Tak určitě Ondřeje NOVOTNÉHO: W5 – Legendy v Praze

[blog_program_info id=“9259424″]

Možná vám to mnoho neřekne, ale rozhodně byste měli zbystřit. Neb není větší kickboxerské akce nejen u nás, ale i široko daleko. S tímto turnajem se dá snad jen srovnat velkolepá událost, která se chystá na konec roku, kdy se potkají Badr Hari vs. Rico Verhoeven (dvě nejlepší těžké váhy současnosti a možná všech dob).

Turnaj W5, který se uskuteční 8. října v O2 ARENĚ, nabídne opravdu světovou podívanou. Je to akce srovnatelná s návštěvou Final Four v basketu, se Světovým pohárem v hokeji nebo s tenisovým finále Davis Cupu.

Z 16 zápasů si diváci mohou vybrat povětšinou domácího zápasníka a fandit mu.

Můžete společně s bojovníkem prožít neopakovatelnou atmosféru světového turnaje, zakřičet si a radovat se z vítězství, či s ním sdílet smutek z porážky. Najít si svého oblíbeného hrdinu, kterého budete v kariéře sledovat.

Výběr je široký od talentů jako jsou Krčmář či Peňáz, přes zkušené borce jako jsou Tolja či Kohout, který navíc startuje v divácky populární pyramidě.

Nebudou chybět hvězdy typu Soukup, Moravčík, Hron či Hutník (Spejbl), který společně s Petrem Karešem (promotér akce) navštívil pořad Tak určitě.

Tak Určitě

Samotný Spejbl má za sebou bezmála 100 zápasů a máte tak šanci vidět jednoho z největších bojovníků, jakého jsme kdy měli.

Koukněte se na Tak určitě a hlavně se nestyďte vyrazit přímo na místo. Uvidíte, že vás atmosféra zápasů uchvátí, ale že budete i příjemně překvapeni nejen úrovní samotné akce, ale i diváků a jejich chováním.

Tak Určitě

[blog_program_info id=“9259424″]

Foto: O2 TV Sport
Ondřej Novotný Autor článku
Ondřej Novotný
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru