Bláznivý Mario Balotelli si nedá pokoj. Co provedl agentovi s jeho luxusním vozem Bentley?

Po mnoha eskapádách jste si už možná mysleli, že se útočník Mario Balotelli v šestadvaceti letech trochu uklidnil a zmoudřel. Opak je však pravdou! Po poslední historce jeho agenta Mina Raioly vás tento optimismus velice rychle přejde.

Po incidentech jako bylo házení šipek po mládežnickém týmu Manchesteru City, zapálení koupelny a následném účinkování v kampani na bezpečnost při manipulaci s dělobuchy nebo rozchod se svou přítelkyní přes SMS, když byla právě v televizním přímém přenosu, je toto vlastně celkem nevinná záležitost.

Mario je bláznivý, ale vždycky mu odpustím, protože je to dobrý kluk. Jednoho dne se mě zeptal, jestli mu půjčím svoje Bentley. Řekl jsem: Mario, dej 2 góly proti Marseille a můžeme se bavit.

agent Mino Raiola

„Úplně jsem na to zapomněl. O něco později mi manželka říká, že volá Mario a že mi ho přepojí. Slyším ten jeho zvučný hlas: Mino, klíče!“

„Jaké klíče?“

„K Bentley. Dal jsem 2 góly, nebo ne?“

„Tak jsem mu je dal.“

Balotelli jel do jachtklubu a při couvání naboural do tyče.

„Zavolal mi a hlubokým hlasem říká: Mino, promiň…“

„Odpustil jsem mu, nedokážu se na něj zlobit.“

Klasický Mario!

Přečtěte si taky: SuperMario Balotelli nakoupil spoluhráčům trika, pak dal 2 góly při debutu!

 

Balotelliho kariéra začala velice uvadat po přestupu z Manchesteru City do AC Milán. Nyní to však vypadá, že by se zase mohlo blýskat na lepší časy, když Mario ve svém novém klubu, Nice, ve 4 zápasech vstřelil už 5 gólů. Opravdu úctyhodná statistika mnohými odepisovaného útočníka. Vrátí se ještě někdy do top klubu?

„5 gólů za 4 zápasy za Nice. SUPER MARIO JE ZPĚT!“

Přímé přenosy z francouzské fotbalové ligy můžete sledovat pravidelně prostřednictvím O2 TV na stanicích Sport 1 a Sport 2.

[blog_program_info id=“9260192″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Foto: Reuters  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru