Bývalý fotbalový reprezentant Slepička už zná soupeře pro svůj debut v MMA!

Čtyřiatřicetiletý Miroslav Slepička nastupoval na fotbalovém trávníku za pražskou Spartu, Liberec či Příbram a vyzkoušel si i zahraniční angažmá v Chorvatsku, Německu a Indii. Patřil i do reprezentačních výběrů do 20 a 21 let. Dvakrát si zahrál za reprezentační áčko.

slepička

Nyní ho však čeká něco úplně jiného. Bude bojovat v zápase MMA.

Slepičkovým soupeřem bude 12. listopadu v Dobříši Tomáš Vrána.

„Můj soupeř vypadá opravdu výborně a mám z něj pořádný respekt. Alespoň nikdo nemůže říct, že mi pořadatelé vybrali za soupeře nějakého hadráka. Takhle musím trénovat na maximum, abych si v kleci neudělal na Dobříši ostudu,“ prohlásil skromně Slepička.

vrana slepička

„Vůbec jsem nečekal, že můj debut v MMA vyvolá tolik ohlasů. Jakmile to pořadatelé oznámili, tak mi kvůli tomu furt někdo volá a píše,“ směje se čerstvý zápasník.

Zápas se odehraje na Dobříši 12. listopadu v rámci GCF 36: Fight Night!

„S Mirkem jsme se rychle dohodli a věřím, že si diváci jeho první zápas pořádně užijou. Sám jsem se přesvědčil, že Míra poctivě trénuje, a tak bude v listopadu určitě skvěle připravený,“ prozradil promotér turnaje Michal Hamršmíd pro isport.cz.

V rámci galavečera se představí i česká špička v MMA. Fanoušci se mohou těšit i na Miloše „Melouna“ Petráška, který se utká s polským obrem Michalem Bobrowskim.

A jak vypadá takový souboj? Podívejte se to, jak řádí právě Meloun!

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=MPGn7YgOviA[/fve]

Foto: goal.com (mal, tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru