ATP Šen-čen: Obhájí Berdych titul? Koho uvidíte na O2 TV Sport ve středu?

Na skvěle obsazeném turnaji se představí čerstvý vítěz z Petrohradu Alexander Zverev, který zdolal grandslamového šampiona z US Open, Stana Wawrinku nebo semifinalista z Mét, David Goffin.

Dále se diváci mohou těšit na Richarda Gasqueta, Bernarda Tomiče, Fabia Fogniniho, Jiřího Veselého nebo také na navrátilce Janka Tipsareviče.

V turnaji bude obhajovat vítězství z minulého roku česká i turnajová jednička, Tomáš Berdych, který prožil nepříliš povedený návrat po operaci slepého střeva v Petrohradě.

Do úterních úvodních zápasů zasáhli i dva čeští tenisté. Jiří Veselý, který se na kurty vrátil po téměř měsíční pauze, kterou zapříčinilo zranění předloktí, se utkal s Pablem Andujarem. Ve druhém setu odvrátil úspěšně tři setboly. Sám pak využil druhý mečbol a Španěla tak porazil ve dvou setech 6:2, 7:6.

Lukáš Rosol svůj zápas nezvládl a prohrál s Mikhailem Kukuškinem 6:3, 6:7, 7:6. Rosolovi v zápase nepomohlo ani 24 es a znovu tak prohloubil své trápení. Momentálně mu patří 85. příčka. Kazach se tak utká s dalším českým hráčem, Tomášem Berdychem.

Program vysílání O2 TV Sport z Šen-čenu:

8.0:0 Jošihito Nišioka (Jap.) – Alexander Zverev (Něm.)

Cca 9.30 Malek Jaziri (Alž.) – David Goffin (Bel.)

Cca 11.30 Andrew Whittington (Aus.) – Richard Gasquet (Fr.)

Cca 13.00 Benoit Paire (Fr.) – Janko Tipsarevič (Srb.)

Z tenisového turnaje ATP 250 v čínském Šen-čenu můžete v O2 TV na stanici O2 TV Sport sledovat přímé přenosy po celý týden. 

Chcete O2 TV? Pořiďte si ji ještě dnes!

[blog_program_info id=“9217661″]

Foto: Reuters (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru