VIDEO: Procházka skolil parádním kolenem Libanonce. Na Rizinu bude i v prosinci!

Zápas s Libanoncem Markem Taniosem nezačal pro Jiřího Procházku vůbec dobře. Hned zkraje duelu si natáhl vazy v koleně, což ho viditelně omezovalo. Soupeř navíc indispozici českého zápasníka postřehl a snažil se jí využít.

Český fighter však postupně získal půdu pod nohama. Postupně měl čím dál víc navrch. Ve druhém kole mu precizně vyšlo naskočené koleno, na což soupeř nebyl schopen reagovat.

[fve]https://youtu.be/3LedtN26XXk[/fve]

Vítězem Procházku vyhlásili jednomyslně rozhodčí. „I když nemám rád, když boj posuzují rozhodčí, tak jsem za toto vítězství moc rád,“ napsal Procházka na svůj Facebook.

„Udělal jsem maximum, co šlo. Koleno jsem měl trošku vyhozené. V některých pohybech mi to nedělalo dobře a trochu mi to skákalo. Nemohl jsem dělat akce, které jsem chtěl. Snažil jsem se soupeře i tak ukončit,“ vzkázal fanouškům ve videu.

Díky vítězství se Procházka kvalifikoval do pyramidy, která se v Japonsku uskuteční na konci prosince. „Čekají mě dva týdny soustředěného uzdravování a můžeme se začít připravovat na prosinec,“ řekl Procházka a poděkoval za podporu.

Soupeře se dozví losem.

Celý galavečer Rizin z japonské Saitamy si můžete pustit v O2 TV na stanici O2 TV Sport!

Chcete O2 TV? Pořiďte si ji ještě dnes!

[blog_program_info id=“9245484″]

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru