Válka o Messiho! Nestaráte se o něj! Proč se Argentina pustila do sporu s Barcelonou?

Nový trenér argentinského národního týmu Edgaro Bauza se pustil do slovní války s Barcelonou. Lionel Messi sice v červnu ukončil reprezentační kariéru po prohraném finále Copa América, pak ale vzal své rozhodnutí zpět.

Messi nyní zmešká kvůli zranění třísel ze zápasu s Atlétikem Madrid nadcházející kvalifikační zápas proti Peru a čeká ho souboj s časem, jelikož již na začátku října hraje Argentina proti Paraguayi.

Chcete mít O2 TV? Pořiďte si ji ještě dnes!

[blog_program_info id=“9130312″]

messi

V listopadu čeká Argentinu souboj s Brazílií a do té doby by Messi mohl zmeškat až 4 zápasy. Bauzovi se to pochopitelně nelíbí, a tak si pro televizi Fox okamžitě postěžoval Barceloně za nadužívání Lionela Messiho.

„Barcelona nám vždy píše, ať se hlavně o Messiho dobře staráme, ale oni sami se to nedělají! Je zvláštní, že ho nechávají hrát ve všech zápasech.“

Messi v září zmeškal kvůli zraněnému svalu reprezentační duel proti Venezuele, ale od té doby nastoupil do všech čtyř následujících zápasů Barcelony (Alavés, Celtic, Leganes a Atlético Madrid).

Pro Radio ESPN Bauza také řekl:

„Dostali jsme oficiální report od Barcelony. Zdá se nám to zvláštní, protože 3 týdny léčení nejsou dost na poraněný sval. Zatím jsme s ním ještě nemluvili a chceme sami vědět, jak vážné jeho současné zranění je. Naši doktoři čekají na výsledky magnetické rezonance.“

Všechny zúčastněné strany doufají, že zranění bude Messiho limitovat co nejkratší dobu. Zatím se hovoří zhruba o 4 týdnech.

Foto: Reuters (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru