Odvážné křidýlko Evertonu! Rychlík Bolasie už prý porazil i fenomenálního Bolta!

Reprezentant Konga Yannick Bolasie je známý tím, že obránce soupeřů v anglické Premier League trápí svým bleskovým zrychlením.

Že je ale tak rychlý, aby porazil i Usaina Bolta? Letní posila za 25 milionů liber tvrdí, že se s devítinásobným olympijským vítězem potkal loni, když hráli fotbal 5 na 5. A že při té příležitosti Bolta předčil.

„Loni touhle dobou byl zrovna v Londýně a chtěl si zahrát fotbal. Znám se s jeho kamarády, tak mě pozvali taky. Přišel jsem i se svými bratry a dali jsme dohromady dva týmy. Bylo to někde v Chelsea, taková neplánovaná akce,“ řekl Bolasie.

Že je Bolt velkým fotbalovým fanouškem, je známá věc. V anglické lize fandí Manchesteru United a až ukončí sprinterskou kariéru, chce se fotbalu věnovat naplno.

„Jestli je dobrý? Abych byl spravedlivý, tak ano, je. Ale je jasné, že můj tým vyhrál,“ uvedl Bolasie. „Byla to zábava, je z toho někde i pár videí,“ dodal.

Bolasie má na svém kontě v letošní sezoně za Everton 8 zápasů, ale od svého přestupu se z gólu zatím neradoval. Klub z Goodison Parku tuto sezónu odstartoval pod Ronaldem Koemanem parádně. Po čtyřech výhrách a jedné remíze ale v sobotu poprvé padl na půdě Bournemouthu.

Foto: Reuters (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru