MMA turnaj Rizin Grand Prix i s Jiřím Procházkou živě na O2 TV Sport!

Turnaj v japonské Saitamě startuje v neděli v 8 hodin středoevropského času a na O2 TV Sport uvidíte přímý přenos!

Loni se Jiří Procházka pobojoval až do finále, kde nakonec podlehl Muhammedu Lawalovi.

jiri prochazka fighting o2 tv sport

Nyní patří v zahajovacím kole mezi favority. Za soupeře bude mít libanonského šampióna Combat Samba Marka Taniose. „Známe ho delší dobu, je větší, silovější, typický zápasník. Ale taktiku máme již připravenou, doufejme, že bude úspěšná,“ prozradil Procházkův trenér Martin Karaivanov.

Pokud Jiří Procházka v neděli uspěje, zajistí si postup do prosincové pyramidy, kde se rozhodne o absolutním šampionovi.

[fve]https://youtu.be/jurwMcUtcW4[/fve]

Přímý přenos z Japonska by měl udělat velkou radost všem příznivcům MMA. „Skvělá zpráva, usilovné snažení se podařilo dotáhnout do finále. Vždy se na nás obracelo spoustu diváků s dotazem, kde můžou Jirku živě sledovat. Osobně považuji dohodu s O2 TV za jeden z velkých kroků k propagaci bojových sportů u nás,“ pochvaluje si Karaivanov.

V Saitamě se v neděli představí také legenda japonské scény Mirko „Cro Cop“ Filipovic, jenž se utká s Myung Hyun Manem. Ve speciálním duelu bude soupeřem zkušeného domácí veterána Hideo Tokora Brazilec Kron Gracie.

„Vedle fotbalu či tenisu dáváme nyní to nejlepší i z domácí fighterské scény. Opět se zaměřujeme hlavně na českou stopu, jako je příklad Jirky Procházky na japonském Rizinu. Z vlastní tvorby nabídneme také reality show OKTAGON, v příštím roce to bude třeba pravidelný pořad o bojových sportech. O2 TV Sport přinese z bojových sportů maximum, fanoušci fightingu si přijdou na své,“ doplnil David Duroň, ředitel O2 TV.

(tz, red)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru