Senzační obrat Interu v derby s Juventusem. Zachránil trenéra De Boera?

[blog_program_info id=“9086929″]

Už před zápasem byla na San Siru parádní atmosféra!

A to, co se dělo pak, překonalo všechny představy.

Přes úvodní převahu domácího Interu, který je soupeřem pražské Sparty v Evropské lze se do vedení dostal Juventus. Po centru Alexe Sandra poslal mistra do vedení Stephen Lichsteiner.

Inter však vyrovnal prakticky vzápětí. Po rohovém kopu vyrovnal kapitán Mauro Icardi! A to ještě zdaleka nebylo všechno. Po velké chybě Asamoaha se Interu naskytla příležitost rozhodnout. A to se také stalo. Po centru Icardiho hlavou zavěsil Chorvat Ivan Perišič!

Inter vyhrál slavné Derby D’Italia (v lize) po dlouhých 4 letech. Úřadující šampion, který vyhrál posledních 5 mistrovských titulů, v závěru stupňoval svůj tlak. Nepomohlo mu ani vyloučení Evera Banegy. Vyrovnání se Juve nedočkal a Inter mohl po dlouhé době slavit.

Jeho hráči fenomenálním obratem dost možná zachránili pozici trenéra Franka de Boera. Nizozemský kouč se ocitl pod velkým tlakem po porážce v Evropské lize od izraelského Hapoel Beer Sheva.

Nedělní velkolepou výhrou si ale fanoušky i vedení jistě udobřil. Velkého rivala navíc sesadil z čela ligové tabulky, kam se vyšvihla Neapol.

[blog_gallery id=“30097″ style=“block“]

Foto: Reuters (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru