To nevymyslíš! SuperMario Balotelli nakoupil spoluhráčům trika, pak dal 2 góly při debutu!

Útočník Mario Balotelli přišel do OGC Nice v letním přestupním termínu na poslední chvíli zdarma z Liverpoolu. Fotbalista, který má nálepku nenapravitelného průšviháře a „povedenými“ kousky, jako je podpálení vlastního domu petardou, baví i mimo hřiště, se snaží získat v novém působišti spoluhráče na svou stranu.

Podle italského deníku Gazzetta dello Sport Balotelli přinesl na trénink spoluhráčům spoustu dárků. Údajně měl svým novým parťákům pořídit třeba drahé značkové oblečení.

„Na každého hráče utratil kolem pěti set eur. Celkem za nákupy utratil více než 15 tisíc eur. Spoluhráče tím opravdu překvapil,“ píše italský deník.

Sám Balotelli je přesvědčen, že bude pro francouzský klub prospěšný. Jeho agent Mino Raiola dokonce odhadl, že Mario nastřílí nejméně 20 branek za sezonu.

Nic jiného, než kvalitní výkony a góly už Balotelliho nezachrání. Všechna jeho angažmá z poslední doby skončila krachem. Neprosadil se ani v Liverpoolu, ani na hostování v AC Milán.

V Nice však začal velmi slušně. Hned v prvním utkání proti Olympique Marseille vstřelil dvě branky a pomohl k vítězství 3:2! Před penaltou se s přehledem vypořádal i s provokujícím soupeřem.

https://twitter.com/TheFreshKing/status/775055296427352064

Nakopne Balotelli znovu svou kariéru na francouzské riviéře?

Foto: goal.com (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru