Další „velký přestup“ pro Kollera? Odolá veterán lákavé nabídce na přestup do vyšší soutěže?

Naposledy nastřílel Jan Koller 4 branky na půdě Mirovic a důrazně si řekl o angažmá ve vyšší soutěži!

Vyhlédnul si ho věhlasný FK Olympie Týn nad Vltavou! Tým hrající I. A. třídu na svém Facebooku dokonce informoval, že je ochotný za Kollera zaplatit 10 000 korun, ačkoliv už má kvůli věku podle tabulek nulovou hodnotu.

„Při procházení výsledků posledního kola, které pravidelně po každém víkendu kontolujeme, nás zaujal Váš hráč Jan Koller, který vstřelil do sítě Mirovic čtyři branky. Pro náš tým, který se potýká s mizernou koncovkou, potřebujeme střelce podobných parametrů, jenž dokáže za utkání nastřílet i několik branek,“ píše se v emailu od zástupců Týna pro Smetanovu Lhotu.

„Věříme, že pro hráče Jana Kollera může být potenciálně zajímavé zahrát si ve vyšší soutěži a otestovat své střelecké kvality proti kvalitním soupeřům v I. A třídě,“ dodává zástupce Týna.

Jestli Koller a jeho Smetanova Lhota tomuto lákavému lasu odolají a Týn se díky recesistické akci dočká věhlasné posily, zatím není jisté!

Každopádně dvoumetrový habán střílel zatím góly všude, kde působil. Ať měl na sobě dres Sparty, Anderlechtu, Borussie Dortmund nebo Monaka. Za svou úžasnou kariéru nastřílel 230 klubových a 55 reprezentačních branek!

Takhle děsil obrany po celé Evropě!

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=167yLCR5ooo[/fve]

Nicméně vždycky hrál v útoku. Momentálně je z něj však ve Smetanově Lhotě střední záložník

„Klesnul jsem do středu zálohy. Za chvíli to vypadá, že budu brankář,“ řekl pro Český rozhlas. Koller, který v Monaku skončil s trénováním C-týmu a momentálně se věnuje tenisu. Dokonce prý objíždí amatérské turnaje.

Foto: jihoceskyfotbal.cz (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru