Jak porazit Bayern? Schalke zkouší na mistra bizarní „tajnou zbraň“ s lavičkami!

První zápas sezony Schalke nevyšel, z Frankfurtu si po prohře 0:1 nepřivezlo ani bod. I proto se možná klub z Gelsenkirchenu rozhodl vytáhnout před zápasem s Bayernem „tajnou zbraň“!

Carlo Ancelotti

Německého giganta se zkusí zaskočit jiným uspořádáním laviček. Namísto té dosavadní umístěné na pravé straně hřiště, jak je to běžné na drtivé většině stadionů po celém světě, zamíří náhradníci a realizační tým Schalke z tunelu doleva, kde obvykle sedí hosté.

K čemu by měl tento trik být?

„Bylo to společné rozhodnutí. Budeme to mít blíž k severní tribuně, kde jsou naši věrní fanoušci, budeme to mít blíž na rozcvičku, na levé straně máme taky kabinu,“ nechal se slyšet kouč Schalke Markus Weinzierl.

Podle Deníku Bild to ale není jediný důvod, proč se Schalke k netradiční záměně uchýlilo. Díky lavičce umístěné vlevo totiž budou také dál od pomezního rozhodčího, který se pohybuje na pravé straně hřiště. Pověstný nervák Weinzierl se zasmál a přiznal: „Ano, teď budu mít od pomezního větší klid.“

konoplyanka

Spíš než podobné triky by ale mohly na Bayern platit nové posily – Schalke v posledním srpnovém týdnu dotáhlo přestupy Nabila Bentaleba z Tottenhamu, Benjamina Stambouliho z PSG a především ukrajinského záložníka Jevhena Konopljanky ze Sevilly.

Bude to však na Bayern stačit? Bavoři v prvním kole deklasovali Brémy 6:0!

Přímý přenos utkání Schalke – Bayern můžete sledovat v O2 TV na stanici Eurosport 2!

[blog_program_info id=“8936066″]

Foto: bild.de, Reuters
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru