Wenger OUT! Volání fanoušků Arsenalu prý bude vyslyšeno. Kdo jej nahradí?

Již dlouhá léta se hovoří o změně trenéra londýnského Arsenalu. Příznivci tohoto klubu si ve spojitosti s francouzským manažerem Arsénem Wengerem nejvíce stěžují na dlouhodobé neúspěchy při získávaní pohárů jak domácích, tak zahraničních. Ani přestupová politika proslulého stratéga je nenechává chladnými.

wenger

I přes bohatství klubu Wenger odmítá platit vysoké částky za hvězdné hráče, které Arsenal potřebuje a po kterých fanoušci tolik touží. A těm už dochází trpělivost. Po každém nepříznivém výsledku sociální sítě zaplavují vlny příspěvků žádající odvolání zkušeného trenéra.

wenger

Nyní, rok před vypršením Wengerovy smlouvy, je tu naděje. I přes slib daný majitelem Kroenkem právě Wengerovi, že smlouvu bude moci prodloužit, jsou zde spekulace, že tak neučiní.

Jaké by tedy bylo řešení při bezvládí v londýnském klubu? Nejpravděpodobnější možností je v tomto případě trenér Bournemouthu, Eddie Howe.

Angličan udělal dojem na představitele Arsenalu, když se s týmem Bournemouthu dokázal probojovat do věhlasné Premier League a s nováčkem se dokonce dokázal udržet v soutěži! Skončil na 16. místě a mohl tak zahájit další sezonu na lavičce The Cherries mezi elitou.

Je to však dost na to, aby se dostal na Emirates, kde sezona bez trofeje je neúspěch? Dokázal by zvládnout tlak, který je vyvíjen na kouče špičkových klubů?

Nechme se překvapit, zda bude v příští ligové sezoně na lavičce Arsenalu starý známý Arséne, či ho nahradí perspektivní mladý trenér!

[blog_poll_start][poll id=“312″][blog_poll_end]

Foto: Reuters  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru