Martin Škrtel se hájí: Nejsem psychopat, zákrok nebyl úmyslný. Věříte mu?

V 57. minutě byl slovenský obránce Martin Škrtel vyloučen po druhé žluté kartě, když si hrůzostrašně vyšlápl na Harryho Kanea.

Po střetnutí, které vyhrála Anglie 1:0, se ze strany médií a fanoušků strhla vlna kritiky. Jak se sám Škrtel k tomuto incidentu vyjádřil v rozhovoru pro slovenský Šport?

Slovenský kapitán Martin Škrtel prehovoril. Prečo prišliapol nohu anglického útočníka a čo mu vírilo hlavou po červenej karte? Viac čítajte v dnešnom Denník Šport!

Zveřejnil(a) Šport.sk dne 7. září 2016

„V první řadě chci zdůraznit, že jsem na něj nechtěl šlápnout. V souboji jsem ho nejdříve odstavil a když rozhodčí nepískal, tak jsem hrál dál. Harry Kane zalehl míč a já jsem ho chtěl získat. On se ale otočil, a proto to mohlo vypadat tak, že jsem to udělal úmyslně. Ale upřímně říkám, že jsem to v žádném případě nechtěl udělat,“ řekl Martin Škrtel.

https://twitter.com/Youngerweireld/status/772485988035731461

Hráč Fenerbahce okomentoval také výkon rozhodčího. „Od první minuty mě upozorňoval, že mě sleduje a bude si na mě dávat pozor. Už v tunelu říkal Matúši Kozáčikovi, že jsou se mnou stále jen problémy. Nestalo se mi poprvé, že se na mě rozhodčí dívají jinak, než na ostatní hráče. Mám pocit, že si sudí říkají, aby mi dali rychle žlutou kartu a dostali mě na hřišti pod kontrolu.“

[blog_poll_start][poll id=“313″][blog_poll_end]

Minimálně fanoušci v Anglii mají o jeho fotbalové povaze jasno, příznivci Liverpoolu se radují, že už za jejich milovaný klub Škrtel nehraje.

Ze Škrtela si dělají legraci i animátoři z 442oons:

Foto: Reuters  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru