Rooney na Slovensku překoná Beckhama! Jaký dojemný vzkaz od něj obdržel?

Wayne Rooney nastoupí v základní sestavě Albionu v nedělním kvalifikačním zápase (18.00, živě STV 1) o postup na mistrovství světa a bude se tak jednat o jeho 116. start. Překoná tím Davida Beckhama a osamostatní se na druhém místě v počtu odehraných utkání za Anglii.

Prvenství drží brankář Peter Shilton, který má na svém kontě 125 odehraných utkání.

„Bude to skvělý okamžik a pokaždé, když jsem hrál za Anglii, jsem na to byl hrdý. Být kapitánem naší země je pro mě obrovská čest a jsem vděčný, že jsem dostal od trenéra příležitost pokračovat,“ řekl Rooney.

A co mu i přes některé kritiky vzkázala fotbalová a módní ikona David Beckham?

„Dnes se stane Wayne Rooney rekordmanem co se týká počtu startů za národní tým. Pořád slyším lidi, kteří říkají, že by měl přestat hrát za reprezentaci a soustředit se na výkony ve svém klubu. Vážně? Jako hráč odejdete, až jste připraveni. Reprezentovat svoji zemi je nejvyšší úroveň, které můžete dosáhnout. Vyjít na trávník ve Wembley v národním dresu je jedním z nejlepších pocitů jaký můžete mít. Každé dítě na světě, které má rádo tuto hru si přeje hrát v reprezentaci a mít na sobě národní barvy. Nenech nikoho sebrat to, co už máš. Pokračuj, dokud to jen bude možné. Blahopřeji ti, kamaráde.“

[blog_program_info id=“8867472″]

Foto: Instagram  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru