Karolína Plíšková zabojuje o osmifinále US Open. Napodobí Petru Kvitovou?

Karolína Plíšková v předchozím zápase znovu potvrdila roli favoritky, když si poradila s Montserrat Gonzalez z Paraguaye. Touto výhrou tak vyrovnala své grandslamové maximum.

Karolína Plíšková

Turnajová desítka prožívá velmi úspěšné období. Aktuálně má vítěznou šňůru sedmi zápasů v řadě. „Po vyhraném turnaji v Cincinnati se hraje líp. Jsem spokojená se svým tenisem. Myslím, že to nebylo tak, že by soupeřky všechno vyházely, ale i já jsem hrála dobře,“ uvedla Karolína Plíšková pro Radiožurnál.

V předchozích 17 grandslamových podnicích nikdy neprošla až do osmifinále. Letos má velkou šanci tento milník překonat a výrazně se přiblížit postupu do elitní desítky světového žebříčku WTA.

O tuto příležitost se popere s Anastasií Pavljučenkovou, která ve druhém kole musela absolvovat náročnou tříhodinovou bitvu s Kristinou Mladenovic. Napodobí Karolína Plíšková Petru Kvitovou, která si účast v osmifinále už zajistila?

[blog_program_info id=“8848948″]

Česko-ruský duel by měl odstartovat po 22. hodině středoevropského času.

[blog_program_info id=“8848954″]

Obě hráčky spolu odehrály 3 vzájemné zápasy. Česká hráčka neztratila ani set. Naposledy se utkaly na turnaji v Sydney, kdy Plíšková soupeřce uštědřila kanára.

Program sobotního vysílání O2 TV Sport z US Open:

cca 22.00

Karolína Plíšková – Anastasia Pavlyuchenkova

[blog_program_info id=“8848954″]

20.30:

Golubic/Melichar – Mirza/Strýcová

[blog_program_info id=“8848953″]

Foto: Reuters  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru