David Luiz ponížil celou Francii! Jakým prohlášením zesměšnil tamní fotbalovou ligu?

Brazilský stoper David Luiz přestoupil do Chelsea z francouzského PSG, kam před dvěma lety přišel právě z londýnského klubu. Tehdy za rekordní sumu 50 milionů liber! Nyní sice „jen“ za 38,5 milionu, ale pořád to není úplně za hubičku.

Luiz si nejspíše ve Francii užíval více sluníčka než by bylo zdrávo. Přijde ještě nějaká hvězda do Ligue 1 po jeho posledním prohlášení?

Brazilský vlasáč se totiž nechal slyšet, že hrát fotbal ve Francii je stejné, jako hrát FIFU nastavenou na úroveň začátečníka.

https://twitter.com/Footy_Jokes/status/771460146606268416

Asi všichni víme, že to není úplně složité a že by to zvládla i vaše babička.

Pro jistotu nezapomněl dodat, že poslední 2 roky jeho života byly ztrátou času. Fanoušky mimo zemi galského kohouta možná pobavil, ve Francii už se ale s největší pravděpodobností pálí jeho dresy a plánuje zákaz jeho pobytu!

Uvidíme tedy, zda Luiz nyní zvládne tlak, který na sebe tímto prohlášením vytvořil. A jestli on nebyl plýtváním peněz pro Chelsea!

[blog_poll_start][poll id=“299″][blog_poll_end]

AKTUALIZACE:

David Luiz na svém facebookovém profilu následně celou záležitost dementoval. Brazilec důrazně popřel, že by pronesl „neuctivá slova směrem k francouzské lize, ke které chová obrovský respekt.“

Dear Fans!

A clarification! Be aware! The post made on 08.30.2016 hosted by the Twitter account “@SunGossip” and…

Zveřejnil(a) David Luiz dne 2. září 2016

Foto: Reuters  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru