Konec „neodvolatelného“ Uhrina! Ve Slavii dotrénoval! Kdo se hlásí jako náhrada?

Neuspokojivé výsledky pražské Slavie na začátku letošní sezony odnesli trenér Dušan Uhrin mladší a sportovní ředitel Josef Jinoch. V pondělí dopoledne o tom rozhodlo představenstvo Slavie.

„Jsme mimořádně nespokojeni s přístupem některých hráčů. Za klub jako je Slavia se hraje srdcem a nasazením, což se v řadě zápasů nestalo. Od nového realizačního týmu proto očekáváme razantní změny jak herním projevu, tak v přístupu hráčů. S hráči navíc chceme o tom, jak si představujeme hru za Slavii, důrazně hovořit,“ řekl Jaroslav Tvrdík pro slavia.cz

https://twitter.com/SemSuchar/status/769981542227701761

[blog_poll_start][poll id=“293″][blog_poll_end]

Kdo povede A-tým Slavie bude oznámeno v nejbližší době. Nejžhavějším kandidátem se zdá být bývalý hráč Slavie a naposledy kouč Dukly Luboš Kozel. Sociální sítě však vygenerovaly i jiné kandidáty!

slavia facebook 2

 

slavia facebook 3 slavia facebook 4 slavia facebook 5 slavia facebook 6

Slavia skončila pod Uhrinem v minulé sezoně pátá a díky tomu postoupila po sedmi letech do evropských pohárů. V nich porazila jen estonskou Levadii Tallin, ale dostala se až do závěrečného předkola Evropské ligy. V něm ale jasně podlehla Anderlechtu (dvakrát 0:3).

V letošní ligové sezoně Slavia vyhrála ze čtyř utkání také pouze jednou. Jinak dvakrát remizovala a naposledy padla v Plzni.

[blog_program_info id=“8765982″]

Foto: Facebook (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru