Sbohem, Joe! Guardiola se zbavuje Harta! Který rival z Premier League si na něj brousí zuby?

Pep Guardiola se hodlá zbavit svého brankáře. Před Joem Hartem upřednostňoval v úvodu sezony Willyho Caballera, a z Barcelony přivedl Claudia Brava

Dobrá. Nechme stranou diskuze o tom, zda si takové jednání jasná jednička z předchozích let v dresu Manchesteru City zaslouží. Jistě, měl pár slabších zápasů, slavné kiksy i pokles formy, ale stále to byl brankář, který vychytal pro Citizens tituly a sám několikrát získal zlatou rukavici…

No a teď dost možná posílí konkurenci. Joe Hart a Liverpool, dovedete si to představit? Co na rozhodnutí Guardioly asi řeknou fanoušci Citizens?

Podle deníku The Sun je Hart v Liverpoolu ochoten dokonce přistoupit na snížení platu, jelikož jeho 150 tisíc liber týdně, které pobíral na Etihad Stadium je přeci jen trochu moc. Původně to podle britských médií vypadalo na Everton, ale ten už snahu o jeho angažování vzdal. A tak je favoritem číslo 1 jeho městský rival.

Joe Hart Manchester City

Guardiola by rozhodně mnohem raději viděl Hartův přesun do Goodison parku, posílit rivala v boji o titul by nebylo zrovna moudré.

Devětadvacetiletý Hart nastoupil ve středu v Lize mistrů proti Steaue Bukurešť s kapitánskou páskou na rukávu. Podle všeho šlo ale o jeho poslední zápas za klub, kde za 10 let startoval ve 348 utkáních, dvakrát vyhrál Premier League, jednou FA Cup a dvakrát Ligový pohár.

joe hart joe hart joe hart

Přijdou nyní úspěšná léta v dresu Reds?

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru