Plíšková po velkém triumfu předstihla Kvitovou. S kým slavila přímo na kurtu?

Karolína Plíšková, která byla na turnaji v Cincinnati nasazená jako číslo 15, šokovala ve finále světovou dvojku Angelique Kerberovou, kterou dokázala porazit 6:3, 6:1. Podařilo se jí tak vyhrát Western & Southern Open. Díky tomuto triumfu překazila německé hráčce pokus stát se světovou jedničkou!

[blog_gallery id=“27649″ style=“inline“]

„Hrála jsem dost agresivně a téměř bez chyb,“ zhodnotila finále česká hráčka. „První servis mi parádně fungoval. Forhend, bekhend. Nebyla jediná věc, kterou bych v utkání chtěla změnit.“

Návrat formy

V posledních měsících se Karolíně Plíškové přitom zase tolik nedařilo. Lepší výkony střídaly propadáky, což se projevilo rychlým vypadnutím na grandslamových podnicích French Open (1. kolo) a ve Wimbledonu (2. kolo). Mnozí tento pokles formy připisovali na vrub problémům ve vztahu s bouřlivákem Michalem Hrdličkou, který se nebojí užívat si života na večírcích s cizími ženami.

Po karlovarských patáliích mu však tenistka odpustila a rozchod, o kterém spekulovala média, byl zažehnán. Možná právě i díky svému příteli, který v Cincinnati poctivě sledoval všechny zápasy, rodačka z Loun ovládla tento prestižní turnaj.

Hrdlička pak společně s týmem české hráčky oslavoval triumf přímo na kurtu!

With my boys and trophy? @michal_hrdlicka ♥️♥️ @coach_martinen ?

Fotka zveřejněná uživatelem Karolina Pliskova (@karolinapliskova),

Zdá se, že ve vztahu všechno klape a odpovídají tomu i tenisové výsledky Karolíny.

Na houbach??

Fotka zveřejněná uživatelem Karolina Pliskova (@karolinapliskova),

Předstihla Kvitovou

Po vítězství v Cincinnati se Karolína Plíšková posunula na 11. pozici žebříčku WTA a poprvé se stala českou tenisovou jedničkou. Vystřídala tak Petru Kvitovou, která vládla 6 let. Kvitová je od pondělního vydání žebříčku 15.

Již příští týden se tenistky i tenisté představí na posledním grandslamovém turnaji sezony US Open. Výkony českých hráček a hráčů uvidí živě diváci stanice O2 TV Sport.

[blog_program_info id=“8780115″]

Foto: Reuters, Instagram  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru