Liga mistrů v O2 TV: Plzeň stále věří v postup, v úterý se hrají další čtyři odvety!

Viktoria PlzeňLudogorec Razgrad

Viktoriáni budou dohánět dvoubrankové manko, které si přivezli z Bulharska. Ve Štruncových sadech však v posledních dvou duelech evropských pohárů zvítězit nedokázali. Pokud hráči Razgradu dokáží vstřelit gól, budou se hráči Plzně téměř jistě muset smířit s Evropskou ligou. Trenér Roman Pivarník však věří, že se jeho svěřenci předvedou o mnoho lepší výkon.

[fve]https://youtu.be/aybOX1pUIOY[/fve]

Pokud postup do Ligy mistrů nevyjde, tak Viktoria dostane od UEFA 81 milionů korun za postup do skupinové fáze Evropské ligy. V případě dnešního úspěchu by to přitom bylo až 378 milionů korun!

[blog_program_info id=“8700106″]

Přečtěte si taky: ZEMĚTŘESENÍ v Plzni! Kdo tým posílí a s kým se naopak Viktoria rozloučí?

AS ŘímFC Porto

Pro nezaujatého fotbalového fanouška se asi nejatraktivnější duel úterního večera bude hrát v Římě. Vlci si do odvety přivezli dobrý výsledek z Portugalska (1:1). Porto na branku Římanů vyslalo až 30 střel, ale do sítě zapadla pouze ta z penalty.

[blog_program_info id=“8708513″]

Legia VaršavaDundalk FC

Bylo by zajímavé vidět irský celek ve skupinové části Ligy mistrů, k postupu má, však daleko. Doma totiž Dundalk prohrál s polským favoritem 0:2.

[blog_program_info id=“8708513″]

Hapoel Beer-ShevaCeltic FC

Fanoušci v Celtic Parku se v prvním zápase dočkali gólových hodů, když viděli celkem 7 branek. Celtic by si měl postup v Izraeli zkušeně pohlídat, protože si přiváží výhru 5:2.

[blog_program_info id=“8708513″]

AS MonacoVillarreal CF

Španělskému celku bude chybět hned řada hráčů včetně hvězdného Roberta Soldada. Žlutá ponorka to bude mít s postupem velmi těžké. Díky efektivitě dokázalo Monaco dvakrát skórovat na stadionu El Madrigal a v domácí odvetě disponuje nadějným náskokem 2:1.

[blog_program_info id=“8708513″]

Foto: Facebook FC Viktoria Plzeň  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru