Katastrofální druhá půle, Slavia dostala výprask. Jak parádně se trefil Hanni?

Slovan Liberec přivezl výhru z Kypru, Sparta remizovala v Dánsku a Slavia si připsala třígólovou domácí prohru s Anderlechtem. Sešívaní jsou tak prakticky bez šancí na postup do základní fáze Evropské ligy.

Katastrofální druhá půle Slavie

Domácí odehráli s Anderlechtem solidní první poločas, kdy byli aktivnější a favorita přestříleli. Branku však slávisté nedokázali vytěžit.

Druhá půle byla ovšem katastrofální.

Hned ve 49. minutě se trefil hostující Idrissa Sylla. O 11 minut později udeřili znovu hosté. Lukasz Teodorczyk se dostal k dorážce, kterou po zemi uklidil k levé tyči. Poslední hřebíček do pomyslné rakve přidal Sofiane Hanni. Jeho trefa měla světové parametry. Z 20 metrů vyslal nechytatelnou bombu, která skončila v pravém rohu.

Domácí za druhou půli ani jednou nevystřelili na branku belgického týmu, kterou hájil Davy Roef.

Liberec přivezl z Kypru vítězství

Liberec jako jediný český zástupce dokázal ve čtvrtek zvítězit. Z Kypru si odváží cennou výhru 1:0, když dokázal porazit tamního vicemistra AEK Larnaka. O jediný gól hostů se v 29. minutě postaral Václav Coufal.

Liberec byl aktivnější, domácí navíc dohrávali v deseti mužích. Druhou žlutou kartu obdržel v 65. minutě záložník Juanma Ortiz. Zbytek zápasu si český tým zkušeně pohlídal.

Odvetu vysílá za týden živě O2 TV Fotbal.

[blog_program_info id=“8752397″]

Foto: Twitter  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru