Neuvěřitelný nezdar! Japonec shodil v tyčce laťku PENISEM aneb Když méně je někdy více!

Nestává se tak často, aby si muž přál být méně obdařený. Japonský tyčkař Hiroki Ogita dost možná ano. Jeho chlouba ho totiž připravila o jeho sen. O olympijské finále.

Přitom nechybělo mnoho. Jenže pokus na 530 centimetrech mu nevyšel. Vypadalo to docela slibně. Otřel se sice o laťku nohou, ale než přišel druhý dotyk, zdálo se, že může zůstat na stojanech. Nakonec šla ale dolů s ním.

Ze zpomalených záběrů je to jasné, čím ji srazil. I výraz v jeho tváři mluví za vše.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=KIRmVw3zP4U[/fve]

Japonec celkově skončil na 21. místě, ale stal se nechtěnou hvězdou internetu. Jeho nezdařený pokus už vidělo přes 3 miliony lidí a číslo stále nezadržitelně roste.

Kudlička přiveze z Ria brambory!

Češi měli ve finále skoku o tyči hned dva zástupce. Michal Balner skočil sedmý s výškou 550 cm, Jan Kudlička měl velmi blízko k medaili, nakonec skončil na děleném čtvrtém místě. Ještě 575 cm zdolal napoprvé, na další výšce už ale neuspěl.

jan kudlička

Z bramborové medaile ale nesmutní, a s humornou nadsázkou stále doufá v bronzovou medaili!

„Za mě super, byl jsem skvěle připravený. A co dodat? Jsem čtvrtej, tak jsem prostě čtvrtej. Škoda. Třeba někoho chytnou a bude z toho bronz,“ řekl v rozhovoru pro Českou televizi.

Zlatou medaili vybojoval Brazilec Da Silva. Výškou 603 cm před domácím publikem vylepšil olympijský rekord a porazil i fenomenálního Francouze Renauda Lavillenieho.

renaud lavillenie thiago braz da silva thiago braz da silva thiago braz da silva

Foto: reprovideo, Reuters (kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru