MESSIHO otočka! Argentina slaví. Proč si Leo rozmyslel konec v repre?

Devětadvacetiletý útočník Barcelony Lionel Messi rozhodl ukončit své působení v argentinské reprezentaci poté, co v červnu podruhé v řadě podlehl ve finále Copa América Chile. Ve finále prohrál na penalty, na chlup stejně jako před rokem.

Každý v tu dobu doufal, že se z Messiho strany jedná pouze krátkodobou frustraci a že hvězdný fotbalista svůj odchod z národního týmu přehodnotí.

K setrvání v reprezentaci Argentiny přemlouval barcelonského útočníka i prezident Argentiny Mauricio Macri a Leo Messi svůj postoj nakonec opravdu změnil.

„Hlavou mi probíhalo spousta věcí a vážně jsem myslel na to, že skončím. Ale svoji zem miluji až příliš, stejně jako tento dres.“ prozradil hvězdný Argentinec

„Vidím, že je v argentinském fotbale spoustu problémů a nechci vytvářet další. Nechci působit bolest, pokaždé jsem se snažil o pravý opak, pomáhat ve všem co jde. V naší kopané je třeba urovnat mnoho věcí, ale raději to budu dělat zevnitř, než kritizováním zvenčí,“

Nový reprezentační trenér Edgardo Bauza tak může s Messim počítat a může jej nasadit do utkání o postup na mistrovství světa 2018, která národní tým Argentiny odehraje na začátku září.

[blog_poll_start][poll id=“287″][blog_poll_end]

Foto: Reuters (bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru